Ο Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας για την Ευφυή Υγεία: Ιατρική Ακριβείας και Καινοτόμες Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Υγείας (smartHEALTH) είναι υπηρεσία μιας στάσης ένα (one-stop-shop) όπου μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ), νεοφυείς εταιρείες, midcaps και ο δημόσιος τομέας μπορούν να λάβουν βοήθεια για τη βελτίωση των επιχειρηματικών και παραγωγικών διαδικασιών και προϊόντων/υπηρεσιών τους μέσω της χρήσης της ψηφιακής τεχνολογίας.

Το smartHEALTH προσφέρει εξειδικευμένη τεχνογνωσία στους εμβληματικούς τομείς της ιατρικής ακριβείας, του καρκίνου, όπως και στη διαδικασία του ψηφιακού μετασχηματισμού του δημόσιου τομέα. Αυτή η τεχνογνωσία εδραιώνεται μέσω δράσεων Ερευνας και Ανάπτυξης (E&A) σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Το smartHEALTH συγκεντρώνει τους σημαντικότερους οργανισμούς E&K του ελληνικού οικοσυστήματος στον τομέα της ψηφιακής και ευφυούς υγείας με σκοπό τη διευκόλυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα.

Αίτηση συμμετοχής

Ταυτότητα ΣΕΒΠΔΕ

Το 1918 με πρωτοβουλία Επιχειρήσεων - Βιομηχανιών της περιοχής του Ν. Αχαΐας, ιδρύεται ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, με έδρα την πόλη της Πάτρας και περιοχή ευθύνης του τις γεωγραφικές περιοχές της Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων.

Υπηρεσίες προς τα μέλη

Ο ΣΕΒΠΔΕ ενημερώνει και πληροφορεί για:
- Περιφερειακή Πολιτική, Εισοδηματική Πολιτική, Αναπτυξιακή Πολιτική, Κοινωνική Πολιτική
- Εργατική & Ασφαλιστική Νομοθεσία, Υγιεινή & Ασφάλεια, Φορολογικά,
- Δημοσιονομικά, Επενδυτικά Θέματα
- Πολιτική εισαγωγών - εξαγωγών,
- Χρηματοπιστωτικά Θέματα
- Κρατικές Προμήθειες
- Ενέργεια

Βότση 2, Πάτρα Τ.Κ. 26221

Tηλ.: +30-2610-620815

e-mail: info@sevpde.gr

 

© 2016 Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος. All Rights Reserved. Powered By Dynacomp S.A.

Search