logo sev

 

 

Δελτίο Τύπου

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία συνεχίζονται τα σεμινάρια επιμόρφωσης της Πρωτοβουλίας «Innovation Expert - Καινοτομία στην Πράξη» που πραγματοποιούνται σταγραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, καθώς ο πρώτος κύκλος ολοκληρώνεται το Σάββατο 12/7/2014.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα που υλοποιεί ο ΣΕΒσύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών σε όλη την Ελλάδα αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρωτοβουλία για την ενίσχυση των δεξιοτήτων και ικανοτήτων καινοτομικού προσανατολισμού στελεχών και επιχειρήσεων.

Συνολικά έχουν ήδη ενταχθεί στα 2 επιμορφωτικά προγράμματα του πρώτου κύκλου στην Πάτρα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, 46 στελέχη από 23 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, ανεξαρτήτως κλάδου.

Η Πρωτοβουλία «Innovation Expert - Καινοτομία στην Πράξη» στοχεύει στην ανάπτυξη και εδραίωση μόνιμων μηχανισμών παραγωγής καινοτομίας μέσα στην ίδια την επιχείρηση, ενισχύοντας την επιχειρηματική της ανάπτυξη και τη δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά και περιλαμβάνει τις εξής δράσεις:

  • Επιμόρφωση στελεχών από έμπειρους εκπαιδευτές για την ανάπτυξη των αναγκαίων γνώσεων και δεξιοτήτων και την ουσιαστική κατανόηση των διαδικασιών παραγωγικής, εμπορικής, λειτουργικής και οργανωσιακής καινοτομίας.
  • Συμβουλευτική υποστήριξη στελεχών και επιχειρήσεων από εξειδικευμένους συμβούλους για την προετοιμασία και εφαρμογή ενός πλάνου καινοτομίας αλλά και τη δημιουργία ενός μόνιμου μηχανισμού καινοτομίας μέσα στην επιχείρηση.
  • Δικτύωση στελεχών και επιχειρήσεων με φορείς και εμπειρογνώμονες καινοτομίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για την αμοιβαία στήριξη των προσπαθειών τους και τη διάχυση καλών πρακτικών μετασχηματισμού της καινοτομίας σε βιώσιμη επιχειρηματικότητα.

 

Με βάση την επιτυχή υλοποίηση του α΄ κύκλου αναμένεται να λειτουργήσουν νέα τμήματα στην Πάτρα το Σεπτέμβριο.

Με την πεποίθηση ότι συμβάλλουμε έμπρακτα στη δημιουργία μιας δυναμικής κοινότητας στελεχών και επιχειρήσεων, σας καλούμε να συμμετάσχετε και εσείς σε αυτή τη δυναμική αναπτυξιακή σύμπραξη !

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Καινοτομίας υποβάλλοντας ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους στην ιστοσελίδα www.sev4enterprise.org.gr

Οι αιτήσεις θα ληφθούν υπόψη βάσει της σειράς ηλεκτρονικής υποβολής τους και η συμμετοχή είναι χωρίς κόστος για τις επιχειρήσεις και τα στελέχη.

   Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται :

-          στον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος
(Πάτρα, τηλ. 2610620815 ,
email: info@sevpde.gr )

Επίσης, μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στο Ενημερωτικό Έντυπο του Προγράμματος (πατήστε εδώ), καθώς και στους φορείς υλοποίησης:

Αναθέτουσα Αρχή:

ΣΕΒ, Ξενοφώντος 5, 105 57 Αθήνα, τηλ: 2115006118, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανάδοχος του Έργου:

Ένωση Εταιρειών ΚΕΚ ΑΠΟΨΗ ΑΕ - PLANET ΑΕ, τηλ. 2104629300, 2106905000, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

H Πρωτοβουλία «Innovation Expert - Καινοτομία στην Πράξη», εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ε.Ε. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

Ταυτότητα ΣΕΒΠΔΕ

Το 1918 με πρωτοβουλία Επιχειρήσεων - Βιομηχανιών της περιοχής του Ν. Αχαΐας, ιδρύεται ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, με έδρα την πόλη της Πάτρας και περιοχή ευθύνης του τις γεωγραφικές περιοχές της Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων.

Υπηρεσίες προς τα μέλη

Ο ΣΕΒΠΔΕ ενημερώνει και πληροφορεί για:
- Περιφερειακή Πολιτική, Εισοδηματική Πολιτική, Αναπτυξιακή Πολιτική, Κοινωνική Πολιτική
- Εργατική & Ασφαλιστική Νομοθεσία, Υγιεινή & Ασφάλεια, Φορολογικά,
- Δημοσιονομικά, Επενδυτικά Θέματα
- Πολιτική εισαγωγών - εξαγωγών,
- Χρηματοπιστωτικά Θέματα
- Κρατικές Προμήθειες
- Ενέργεια

Βότση 2, Πάτρα Τ.Κ. 26221

Tηλ.: +30-2610-620815

e-mail: info@sevpde.gr

 

© 2016 Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος. All Rights Reserved. Powered By Dynacomp S.A.

Search