logo sev1

 

 

      

         Σας ενημερώνουμε ότι αναμένεται  προκήρυξη προγραμμάτων επαγγελματικής   κατάρτισης ανέργων ηλικίας 18-24 ετών και 25-29,  που αφορούν   38.000 και 12.000 θέσεις αντίστοιχα πανελλαδικά.

        Στα εν λόγω προγράμματα προβλέπεται θεωρητική κατάρτιση σε συνεργαζόμενα ΚΕΚ (80  ώρες) και πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις ( ανάλογα με το αντικείμενο κατάρτισης και προσόντων) για 5 μήνες. Οι καταρτιζόμενοι ( απόφοιτοι ΑΕΙ, ΤΕΙ, Μέσης & Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης)    θα  επιδοτηθούν τόσο  για την  θεωρητική κατάρτιση όσο και για την πρακτική άσκηση στην επιχείρηση από το πρόγραμμα.

 

       Οι επιχειρήσεις δεν θα έχουν καμία οικονομική επιβάρυνση .

       Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να απασχολήσουν στο χώρο τους άτομα για πρακτική άσκηση τα οποία  θα πληρούν τις προϋποθέσεις,  μετά την θεωρητική τους κατάρτιση, μπορούν να ενταχθούν υποβάλλοντας αίτηση συμμετοχής . (Η αίτηση που ακολουθεί), στο email του Συνδέσμου info@sevpde.gr ή στο fax 2610620822

 

       Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στην Γραμματεία του Συνδέσμου στα τηλέφωνα 2610620815  , κιν. 6983523307 και στο email  info@sevpde.gr.    

 

{uniform form=1/}

Ταυτότητα ΣΕΒΠΔΕ

Το 1918 με πρωτοβουλία Επιχειρήσεων - Βιομηχανιών της περιοχής του Ν. Αχαΐας, ιδρύεται ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, με έδρα την πόλη της Πάτρας και περιοχή ευθύνης του τις γεωγραφικές περιοχές της Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων.

Υπηρεσίες προς τα μέλη

Ο ΣΕΒΠΔΕ ενημερώνει και πληροφορεί για:
- Περιφερειακή Πολιτική, Εισοδηματική Πολιτική, Αναπτυξιακή Πολιτική, Κοινωνική Πολιτική
- Εργατική & Ασφαλιστική Νομοθεσία, Υγιεινή & Ασφάλεια, Φορολογικά,
- Δημοσιονομικά, Επενδυτικά Θέματα
- Πολιτική εισαγωγών - εξαγωγών,
- Χρηματοπιστωτικά Θέματα
- Κρατικές Προμήθειες
- Ενέργεια

Βότση 2, Πάτρα Τ.Κ. 26221

Tηλ.: +30-2610-620815

e-mail: info@sevpde.gr

 

© 2016 Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος. All Rights Reserved. Powered By Dynacomp S.A.

Search