apostoli kina

 

Η κυβέρνηση της επαρχίας Jiangsu της Κίνας και ο οργανισμός ΜΕCEC, διοργανώνουν την εκδήλωση επιχειρηματικής συνεργασίας Ευρώπης- Κίνας, Euro - China Business Meeting 2014, που θα διεξαχθεί στις 7-13 Σεπτεμβρίου 2014, στην Xiamen στο πλαίσιο της CIFIT (της μεγαλύτερης διεθνούς έκθεσης προβολής Κινεζικών επιχειρήσεων με πάνω από 4.000 εκθέτες) και στην πόλη Jiangsu.

Η αποστολή προβλέπει εξατομικευμένες και προκαθορισμένες συναντήσεις με τοπικές  επιχειρήσεις που έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους να συνεργαστούν με Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις.

Ηδη, είναι έτοιμος ο κατάλογος με τα αναλυτικά προφίλ και τις προτάσεις συνεργασίας των κινέζικων επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν.Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα να συναντήσετε και άλλες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στην ίδια εκδήλωση.

Επίσης το πρόγραμμα περιλαμβάνει ενδιάμεσα και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες επισκέψεις σε αξιοθέατα των τριών πόλεων καθώς και επίσημες δεξιώσεις με τις Κινεζικές αρχές των περιοχών αυτών.

Η Global Greece εκπροσωπεί την εκδήλωση και οργανώνει την ελληνική αποστολή στην Κίνα.

Euro-ChinaBusiness Meeting 2014

 

3 πόλεις - 2 εκδηλώσεις επιχειρηματικής συνεργασίας,

τουλάχιστον 30 προκαθορισμένες συναντήσεις για κάθε συμμετέχοντα.

 

ΚΛΑΔΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  • Eco Τρόφιμα - Αγροτικά
  • Διεθνές Εμπόριο & Logistics
  • Ενέργεια&Περιβάλλον
  • Οχήματα & Ανταλλακτικά
  • Οχήματα Σιδηρόδρομων
  • Μηχανήματα & Εξοπλισμός
  • Τουρισμός & Υπηρεσίες
  • e-medicine & Υγεία

 

Εάν ενδιαφέρεστε για την εκδήλωση Euro - China Business Meeting2014, παρακαλούμε συμπληρώστε και απαντήστε στο μήνυμα αυτό.

Θα σας στείλουμε τους καταλόγους των Κινεζικών επιχειρήσεων που συμμετέχουν, το αναλυτικό πρόγραμμα της αποστολής καθώς και το σχετικό κόστος που είναι ιδιαίτερα χαμηλό λόγω κάλυψης αρκετών εξόδων από τις τοπικές κυβερνήσεις.

Με φιλικούς Χαιρετισμούς

Μπάμπης Φιλαδαρλής MBA, MIEx., DipM.

Global Greece

 

Euro-China Business Meeting 2014

 

H πιο γρήγορη, οικονομική και εγγυημένη μέθοδος

για να βρείτε συνεργάτες στην Κίνα

 

ΟΝΟΜΑ:   .............................................................................

ΕΤΑΙΡΙΑ:  .............................................................................

ΚΛΑΔΟΣ:  ............................................................................

EMAIL:     .............................................................................

ΤΗΛ.:      .............................................................................

 

 

Global Greece - International Business Projects
9ο Χλμ Οδού Θεσσαλονίκης-Θέρμης, Κτίριο Thomas, Τ.Θ. 60689, 57001 Θέρμη
Tel: +30 2310474191 Fax:+30 2310474192, Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Σκοπός μας είναι η ενημέρωσή σας σχετικά με την ανάπτυξη των ελληνικών εξαγωγών και του διεθνούς εμπορίου γενικότερα. Αυτό το μήνυμα σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/1998 (ΦΕΚ 290 τ.Α) πληροί τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων: «Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφή.  Εάν το μήνυμα αυτό σας στάλθηκε κατά λάθος ή αν είσαστε στη λίστα μας από λάθος ή αν επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον παρόμοια e-mails, σας παρακαλούμε απαντήστε / reply με την λέξη UNSUBSCRIBE στο θέμα ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ταυτότητα ΣΕΒΠΔΕ

Το 1918 με πρωτοβουλία Επιχειρήσεων - Βιομηχανιών της περιοχής του Ν. Αχαΐας, ιδρύεται ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, με έδρα την πόλη της Πάτρας και περιοχή ευθύνης του τις γεωγραφικές περιοχές της Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων.

Υπηρεσίες προς τα μέλη

Ο ΣΕΒΠΔΕ ενημερώνει και πληροφορεί για:
- Περιφερειακή Πολιτική, Εισοδηματική Πολιτική, Αναπτυξιακή Πολιτική, Κοινωνική Πολιτική
- Εργατική & Ασφαλιστική Νομοθεσία, Υγιεινή & Ασφάλεια, Φορολογικά,
- Δημοσιονομικά, Επενδυτικά Θέματα
- Πολιτική εισαγωγών - εξαγωγών,
- Χρηματοπιστωτικά Θέματα
- Κρατικές Προμήθειες
- Ενέργεια

Βότση 2, Πάτρα Τ.Κ. 26221

Tηλ.: +30-2610-620815

e-mail: info@sevpde.gr

 

© 2016 Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος. All Rights Reserved. Powered By Dynacomp S.A.

Search