ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

2ηΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

Χρηματοδότηση για συμμετοχή στην Εκδήλωση Επιχειρηματικής / Τεχνολογικής Συνεργασίας στο πλαίσιο της Έκθεσης «EU-ChinaBusiness&TechnologyCo-operationFair», στηνChengdu, Κίνα (21-23/10/2014)

στοπλαίσιοτουευρωπαϊκούέργου

Dragon-Star:DragonSustainableTechnologyAndResearch(EU-ChinaCollaboration)

Περίοδος Υποβολής: 04/03/2014 – 30/04/2014

Περίληψη

Στο πλαίσιο του έργου Dragon-Star ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος καλείται να υλοποιήσει πρόγραμμα χρηματοδότησης, το οποίο συν-χρηματοδοτεί τα έξοδα μετακίνησης Ευρωπαϊκών επιχειρήσεων στην Κίνα για συμμετοχή στην εκδήλωση επιχειρηματικής / τεχνολογικής συνεργασίας στο πλαίσιο της Έκθεσης «EU-China Business & Technology Co-operation Fair» που  θα πραγματοποιηθεί στις 21-23 Οκτωβρίου 2014, στην Chengdu, Κίνα, με στόχο την επίτευξη επιχειρηματικών, τεχνολογικών ή ερευνητικών συνεργασιών με αντίστοιχες κινέζικες επιχειρήσεις ή τεχνολογικούς και ερευνητικούς φορείς.

Συγκεκριμένα,

  • το πρόγραμμα χρηματοδοτεί το ταξιδιωτικό κόστος (συμπεριλαμβανομένου αεροπορικού καθώς και κόστος διαμονής και διατροφής) και μέχρι το ποσό των €2.500 ανά επιχείρηση
  • εκτιμάται ότι θα χρηματοδοτηθούν κατ’ ελάχιστον 15 Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις ή επιχειρηματικοί και τεχνολογικοί φορείς και θα διατεθεί το ποσό των €37.500. Σε περίπτωση που αξιολογηθούν θετικά περισσότερες αιτήσεις, είναι αρμοδιότητα της Επιτροπής Αξιολόγησης του έργου να αποφασίσει εάν θα χρηματοδοτηθούν περισσότερες επιχειρήσεις / οργανισμοί.

Το χρονοδιάγραμμα της πρόσκλησης υποβολής προτάσεων έχει ως εξής:

04/03to 30/042014

Ανοιχτή πρόσκληση υποβολής προτάσεων

15/04 2014

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο Steinbeis-Europa-Zentrum (SEZ) για προκαταρκτικό έλεγχο της συνάφειας του ερευνητικού αντικειμένου με κάποια από τις θεματικές προτεραιότητες του ευρωπαϊκού προγράμματος HORIΖON 202 (αποκλειστικά για αιτήσεις αναζήτησης ερευνητικού συνεργάτη)

01/05-30/052014

Αξιολόγηση προτάσεων

02/062014

Τελική επιλογή των επιτυχημένων προτάσεων από τη Διαχειριστική Επιτροπή

16/062014

Ενημέρωση όλων των υποψηφίων σχετικά με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης

24/12 2014

Προθεσμία για παράδοση τελικού απολογισμού (οικονομική αναφορά και αναφορά δραστηριοτήτων / αποτελεσμάτων επιχειρηματικών συναντήσεων)

Στο φάκελο συμμετοχής θα πρέπει να περιλαμβάνονται τα ακόλουθα:

  • Αίτηση Συμμετοχής (application form)
  • Επιστολή αποδοχής συμμετοχής από την επιχείρηση ή τον ερευνητικό και τεχνολογικό φορέα (Letter of Commitment to participate)
  • Φόρμα προσφοράς τεχνολογίας (Technology Offer) και/ή Φόρμα Αναζήτησης Τεχνολογίας (Technology Request) και/ή Φόρμα Αναζήτησης Ερευνητικού Συνεργάτη (Partner Search Form) ανάλογα με το αντικείμενο της συνεργασίας (για περισσότερες πληροφορίες δείτε συνημμένη το ολόκληρο κείμενο της πρόσκλησης).
  • Φόρμα προκαταρκτικού ελέγχου της συνάφειας του ερευνητικού αντικειμένου με το HORIΖON 2020 (Confirmation of Pre-check).

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουνένα αντίγραφοτης αίτησης συμμετοχής σε έντυπη μορφή εντός της προθεσμίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Υπόψη κας Μόνικα Νάζη

Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ)

Πλατεία Μοριχόβου 1

54625 Θεσσαλονίκη

Επίσης οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποστείλουν όλα τα σχετικά έγγραφα της αίτησής τους σε ηλεκτρονική μορφή στοΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής, τα κριτήρια αξιολόγησης και επιλογής, καθώς και τη διαδικασία χρηματοδότησης και απολογισμού μπορείτε να βρείτε στα συνημμένο κείμενο πρόσκλησης υποβολής προτάσεων και/ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310 539217 (εσωτ. 207) ή στο email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Μπορείτε να κατεβάσετε όλα τα σχετικά έγγραφα από εδώ

Ταυτότητα ΣΕΒΠΔΕ

Το 1918 με πρωτοβουλία Επιχειρήσεων - Βιομηχανιών της περιοχής του Ν. Αχαΐας, ιδρύεται ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, με έδρα την πόλη της Πάτρας και περιοχή ευθύνης του τις γεωγραφικές περιοχές της Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων.

Υπηρεσίες προς τα μέλη

Ο ΣΕΒΠΔΕ ενημερώνει και πληροφορεί για:
- Περιφερειακή Πολιτική, Εισοδηματική Πολιτική, Αναπτυξιακή Πολιτική, Κοινωνική Πολιτική
- Εργατική & Ασφαλιστική Νομοθεσία, Υγιεινή & Ασφάλεια, Φορολογικά,
- Δημοσιονομικά, Επενδυτικά Θέματα
- Πολιτική εισαγωγών - εξαγωγών,
- Χρηματοπιστωτικά Θέματα
- Κρατικές Προμήθειες
- Ενέργεια

Βότση 2, Πάτρα Τ.Κ. 26221

Tηλ.: +30-2610-620815

e-mail: info@sevpde.gr

 

© 2016 Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος. All Rights Reserved. Powered By Dynacomp S.A.

Search