5 Φεβρουαρίου 2014

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Θέμα:    “Eπιχειρηματικές ευκαιρίες στη FUJAIRAH των Ηνωμένων Αραβικών  Εμιράτων» 

 

Στο πλαίσιο της υποστήριξης με έμπρακτο τρόπο της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, ο ΣΕΒ Επιχειρηματικό Συμβούλιο Διεθνών Δράσεων διοργανώνει δύο ενημερωτικές ημερίδες για το Eμιράτο της Fujairah των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, στην Αθήνα τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014 (γραφεία ΣΕΒ, Ξενοφώντος 5) και στη Θεσσαλονίκη την Tετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014 (ΜETHotel, 26ης Οκτωβρίου 48).

Οι εκδηλώσεις αυτές γίνονται σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ελεύθερης Ζώνης της Fujairah, ενώ η ημερίδα της Θεσσαλονίκης γίνεται και σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας, Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας, Eμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης*.

Αντιπροσωπεία του FujairahFreeZoneAuthority, στο πλαίσιο καμπάνιας προβολής των πλεονεκτημάτων του Εμιράτου για την προσέλκυση ξένων επιχειρήσεων στο έδαφός του, έρχεται στην Ελλάδα για να πραγματοποιήσει road shows. Στο πλαίσιο αυτό, θα γίνουν αναλυτικές παρουσιάσεις για την οικονομία και το επιχειρηματικό περιβάλλον στη Fujairah, τα κίνητρα και τις διευκολύνσεις που προσφέρει στις ξένες εταιρίες, τις δυνατότητες για τοπική παραγωγή, υπηρεσίες logistics ή για διαμετακομιστικό εμπόριο προς πολλές αγορές του Αραβικού Κόλπου και άλλες χώρες.

H υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία αποτελείται από τους

Mr. Sharief Habib Al Awadhi- Director General & CEO of Fujairah Free Zone Authority, Government of Fujairah,UAE

Mr. Mohammed Bin Majid-Director General Trading & Industrial, Chamber of Commerce & Industrial,Government of Fujairah, UAE

Mrs. Amal Alkaabi- Business Development Director of Fujairah Free Zone Authority, Government of Fujairah,UAE

Ms. Aisha Alyamahe- Sales & Marketing Director of Fujairah Free Zone Authority, Government of Fujairah,UAE

Atty. Emad Hefnawy- Legal Adviser of Fujairah Free Zone Authority, Government

και θα είναι διαθέσιμη για επαφές με Έλληνες επιχειρηματίες και στελέχη για να συζητήσει σχέδια ελληνικών εταιριών που επιδιώκουν να ενισχύσουν τη δικτύωσή τους σε δυναμικές αγορές μέσω κατάλληλων συνεργειών και συμμαχιών. Με βάση το ενδιαφέρον που θα προκύψει από τις ημερίδες, θα προγραμματισθεί στη συνέχεια αποστολή στη Fujairah με ελληνικές εταιρίες που θα ήθελαν να διερευνήσουν περαιτέρω και να προχωρήσουν σε επαφές με Κυβερνητικούς παράγοντες και τοπικές εταιρίες, για την οποία η Κυβέρνηση της Fujairah προτίθεται να καλύψει μερικώς έξοδα φιλοξενίας (διαμονής, τοπικών μετακινήσεων κλπ.) όσων συμμετάσχουν.

Σας προσκαλούμε όπως παρακολουθήσετε τις ενδιαφέρουσες αυτές ημερίδες (χωρίς κόστος) που μπορεί να σας ανοίξουν νέα προοπτική σε μία ανεπτυγμένη περιοχή. Επισυνάπτεται το πρόγραμμα των 2 εκδηλώσεων και η δήλωση συμμετοχής για την ημερίδα της Αθήνας την οποία πρέπει να στείλετε στο ir@sev.org.gr, ενώ για την ημερίδα της Θεσσαλονίκης μπορείτε να εγγραφείτε μέσω του link: https://docs.google.com/forms/

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεσθε στον κ. Γ. Πατσιαβό, Συντονιστή, ΣΕΒ Επιχειρηματικό Συμβούλιο Διεθνών Δράσεων, Τ. 2115006144, patsiavos@sev.org.gr.

Με εκτίμηση,

Θανάσης Λαβίδας

Πρόεδρος

ΣΕΒ Επιχειρηματικό Συμβούλιο Διεθνών Δράσεων

συν: πρόγραμμα, δήλωση συμμετοχής

σημ: γλώσσα εργασίας αγγλικά-ελληνικά με ταυτόχρονη διερμηνεία

 

 

Ταυτότητα ΣΕΒΠΔΕ

Το 1918 με πρωτοβουλία Επιχειρήσεων - Βιομηχανιών της περιοχής του Ν. Αχαΐας, ιδρύεται ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, με έδρα την πόλη της Πάτρας και περιοχή ευθύνης του τις γεωγραφικές περιοχές της Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων.

Υπηρεσίες προς τα μέλη

Ο ΣΕΒΠΔΕ ενημερώνει και πληροφορεί για:
- Περιφερειακή Πολιτική, Εισοδηματική Πολιτική, Αναπτυξιακή Πολιτική, Κοινωνική Πολιτική
- Εργατική & Ασφαλιστική Νομοθεσία, Υγιεινή & Ασφάλεια, Φορολογικά,
- Δημοσιονομικά, Επενδυτικά Θέματα
- Πολιτική εισαγωγών - εξαγωγών,
- Χρηματοπιστωτικά Θέματα
- Κρατικές Προμήθειες
- Ενέργεια

Βότση 2, Πάτρα Τ.Κ. 26221

Tηλ.: +30-2610-620815

e-mail: info@sevpde.gr

 

© 2016 Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος. All Rights Reserved. Powered By Dynacomp S.A.

Search