logov1

 

Αγαπητοί  συνεργάτες,

Σας ενημερώνουμε  ότι  το  ΚΕΚ ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει το B’ Εξάμηνο του 2014 Διεπιχειρησιακά Επιμορφωτικά σεμινάρια μικρής διάρκειας, που θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του στην Πάτρα.

Συνημμένα θα βρείτε το σύνολο των προσφερόμενων προγραμμάτων μας, πολλά εκ των οποίων θα υλοποιηθούν σύντομα.

Αν ενδιαφέρεστε για επιμορφωτικά σεμινάρια πέραν των προγραμματισμένων, το ΚΕΚ ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ μπορεί να υλοποιήσει σεμινάρια που θα επιλέξετε από τον κατάλογό μας ή και προγράμματα σε άλλα θεματικά πεδία που θα διαμορφωθούν με βάση τις ανάγκες της επιχείρησής σας, στις δικές σας εγκαταστάσεις, ενδοεπιχειρησιακά, ή στις εγκαταστάσεις μας.

Σας γνωστοποιούμε ότι το κόστος των προγραμμάτων αυτών μπορεί να καλυφθεί από το λογαριασμό ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ (0,45%), με την έγκαιρη δήλωση παρακολούθησης σεμιναρίου. Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.oaed.gr.

Όπως πάντα τα στελέχη του ΙΒΕΠΕ – ΣΕΒ είναι διαρκώς στο πλευρό των επιχειρήσεων για κάθε ζήτημα που αφορά την εκπαίδευση των εργαζομένων σας, την αποτελεσματική διαχείριση των πόρων του ΛΑΕΚ,  καθώς και την υποβολή των προγραμμάτων σας.

Για κάθε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με την κα Ιωάννα Καïάφα στα τηλέφωνα: 2610910055 ή 2610994250. Δηλώσεις συμμετοχής (βλέπε επισυναπτόμενο έντυπο) μπορείτε να αποστείλετε στο Fax  2610911392  ή στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Με εκτίμηση,

cid:<a href=

     Αντώνης Γιαννικόπουλος

       Προϊστάμενος Παραρτήματος Δυτ. Ελλάδας

       Οδός Σταδίου

       26504, Πλατάνι Πατρών

       Τ: 2610994250

       F: 2610911392

   Περιγραφή: <a href=Περιγραφή: <a href=Περιγραφή: <a href=

 

Για να δείτε το πλήρες πρόγραμμα των σεμιναρίων  πατήστε εδώ.

Για να δείτε το συνοπτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε τη φόρμα δήλωσης συμετοχής πατήστε εδώ.

Για να δείτε μια παρουσίση του ΚΕΚ ΙΒΕΠΕ - ΣΕΒ πατήστε εδώ.

 

 

Ταυτότητα ΣΕΒΠΔΕ

Το 1918 με πρωτοβουλία Επιχειρήσεων - Βιομηχανιών της περιοχής του Ν. Αχαΐας, ιδρύεται ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, με έδρα την πόλη της Πάτρας και περιοχή ευθύνης του τις γεωγραφικές περιοχές της Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων.

Υπηρεσίες προς τα μέλη

Ο ΣΕΒΠΔΕ ενημερώνει και πληροφορεί για:
- Περιφερειακή Πολιτική, Εισοδηματική Πολιτική, Αναπτυξιακή Πολιτική, Κοινωνική Πολιτική
- Εργατική & Ασφαλιστική Νομοθεσία, Υγιεινή & Ασφάλεια, Φορολογικά,
- Δημοσιονομικά, Επενδυτικά Θέματα
- Πολιτική εισαγωγών - εξαγωγών,
- Χρηματοπιστωτικά Θέματα
- Κρατικές Προμήθειες
- Ενέργεια

Βότση 2, Πάτρα Τ.Κ. 26221

Tηλ.: +30-2610-620815

e-mail: info@sevpde.gr

 

© 2016 Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος. All Rights Reserved. Powered By Dynacomp S.A.

Search